Japan Rail Pass

 

Japan-Rail-PassJapan Rail Passilla voi matkustaa melkein kaikilla JR (Japan Railways) junilla koko maassa, myös Shinkansen-luotijunalla. Tämä on halvin ja samalla tehokkain tapa matkustaa Japanissa.

Passi on voimassa 7, 14 tai 21 päivää ja sen saa hankittua edullisemmin Japanin ulkopuolelta. 8.3.2017 alkaen myös kalliimmalla saa ostettua Japanista, lue lisää. Japaniin saavuttuasi voit määritellä koska passisi astuu voimaan. Kannattaa hankkia 7 päivän passi, jos tänä aikana aiot matkustaa pidemmän matkan kuin Tokio – Kioto edestakaisin.

Japan Rail Passeja on kahdenlaisia, Ordinary (2.luokka) ja Green (1.luokka). Paikkavarauksen luoti- ja pikajuniin voi tehdä vain paikan päällä ennen matkaa, ja suosittelemme sen tekemistä. Jos et kuitenkaan ole saanut varatuksi paikkaa (esim. välillä Tokio ja Kioto) niin käytä viittä ensimmäistä vaunua, koska nämä on varattu matkustajille, joilla ei ole paikanvarausta.

Tilaa Japan Rail Pass netistä:  >> Osta online

HUOM!

Japan Rail Passin voi ostaa myös 8.3.2017 alkaen Japanista. Rail Passiin ovat oikeutettuja:

  • Muut kuin Japanin kansalaiset, jotka saapuvat maahan turisteina (suomalaiset matkustajat saavat automaattisesti 3 kk turistiviisumin maahan saavuttaessa ellei muuta viisumia ole)
  • Opiskelija- tai työviisumilla matkustavat eivät ole oikeutettuja käyttämään Japan Rail Passia ! Rail Pass on lunastettava 3kk sisällä rail pass -voucherin päiväyksestä.
  • Japanin kansalaiset jotka ovat asuneet yli 10 vuotta ulkomailla samassa maassa. Heillä pitää olla erillinen todistus tästä jonka he hankkivat asuinmaansa Japanin suurlähetystöstä . Lue lisää säännöistä.

下記の利用条件を満たす方への発売は、2017年3月31日の引換証発売分(日本国内での引換えは、2017年6月30日まで)をもって終了となります。

日本国籍をもって日本国外に居住し、下記条件を満たす者

a) その国に永住権をもっている場合

b) 日本国外に居住する外国人と結婚している場合

従いまして今後は、外国から「短期滞在」の入国資格により観光目的で日本を訪れる外国人旅行者(※)のみへの販売となります。

(※)旅行者 ※日本国以外の旅券のみを有する方に限ります(海外在住の日本国籍を有する方はご利用になれません)。