Japanin matkat ja retket

Matka- ja retkitarjontamme Japaniin on laaja ja monipuolinen

Matkavaihtoehdoista voit valita joko koko valmiin matkapaketin – tai esimerkiksi pelkät lennot tai junaliput. Valmiit matkapaketit ovat opastettuja Japanin kiertomatkoja. Osa matkoista on opastettu englanniksi, ja osassa on myös suomalainen matkanjohtaja. Omatoimiset matkat ovat ilman opastusta tehtäviä Japanin pakettimatkoja, joista ohessa esimerkkejä. Voit luonnollisesti yhdistellä kohteita myös omien toiveidesi mukaan. Yhdistelmämatkoissa on Japanin lisäksi mukana jokin toinen mielenkiintoinen Aasian kohde, ja ne ovat aina omatoimisia matkoja ilman opaspalveluita.

Meiltä voit tilata myös pelkkiä lentoja Japanin kohteisiin. Kohdasta Tarjoukset saat hyvää lisätietoa voimassaolevista pakettimatka-, lento-, majoitus- ym. tarjouksistamme.

Japan Rail Pass –junapassi on edullinen ja kätevä tapa matkustaa Japanin sisällä. Voit valita joko koko maan kattavan tai alueellisen passivaihtoehdon.

Kauttamme voi myös tilata retkiä ja kiertoajeluita Tokiossa, Kiotossa, Nagoyassa ja Osakassa sekä näiden ympäristössä. Retket voivat olla joko lyhyitä kiertoajeluita, illallisretkiä, tai jopa kahden päivän tutustumiskäyntejä suurkaupunkien ympäristöön. Useimmat retket ovat englanniksi opastettuja.